Make your own free website on Tripod.com

TOP

ENGLISH


Mico GacanovicOp de voet van Tesla

Dr. Mićo Gaćanović,Banjaluka

Ontwikkelde en gepubliceerde belangrijke wetenschappelijk - onderzoeksprojecten van statische elektriciteit
Presentatie en het publiceren van getuigde van en beschermde resultaten van onderzoek van toegepaste elektrostatica. Totstandbrenging van wetenschappelijk en onderzoekswerk en van gepatenteerde en getuigde van oplossingen van toegepaste elektrostatica.


Dhr. Salih Cavkic, Voorzitter van CFABH-ORBUSvzw, Maasmechelen (B)
Basisonderzoeksprogramma van de Technologie is strategisch belangrijk voor het BH. Het wordt ontworpen om tot fundamentele nieuwe mogelijkheden te leiden die de basis voor de industrieŽn van de toekomst zullen vormen.

Terwijl het basiswetenschapsonderzoek over het verwerven van nieuw begrip is, is het basistechnologie onderzoek over het verwerven van nieuw vermogen. Als onontbeerlijk ingrediŽnt, is het even belangrijk en verdient als dusdanig pariteit van achting, de erkenning die van fundamentele technologie is van gelijke waarde aan onderzoek naar fundamentele wetenschap onderzoekt. De nieuwe basistechnologie, zoals basiswetenschap, brengt zelden iets onmiddellijk voor de markt op, maar het versterkt onze wetenschap en technologiebasis, die ons toestaat zowel wetenschappelijke ontdekkingen uitrusten als nieuwe ontdekkingen toelaten.
Een van succesvolle onderzoeker is: Dr. Mico Gacanovic, Banjaluka, Bosnie-Herzegovina

In de volgende landen wordt octrooien gepatenteerd:
AL, AM, AT, AU, AZ, BA, BB, BG, BR,   BY,  CA, CH, CN, CU, CZ, DE, DK, EE, ES, FI, GB, GD, GE, GH, GM, HR, HU, ID, IL, IN, IS, JP, KE, KZ, LC, LK, LR, LS, LT, LU, LV, MD, MG, MK, MN, MW, MX, NO, NZ, PL, PT, RO, RU, SD, SE, SG, SI, SK, SL, TJ, TM, TR, TT, UA, UG, US, UZ, VN, YU, ZW
Internationale classificatie van octrooien volgens MKP B 65 d 90/46; H 05 F 3/00.


De lijst van de publicaties

Static Charge Elimination Device

Hazardous materials for which we recommend use of EL -1 N/S type device

Brussels Eureka 2003

PhD Seminar, Banjaluka 2006


     
Return back to last page Return back to top Forward to the next page
     
   

Page Construction: March 30,2003 - Last Modified: 18.01.2007